Case Study- סיפור לקוח Black Bar ‘n’ Burger הלקוח – Black, סניף סינימה סיטי רשת Black Bar ‘n’ Burger החלה את דרכה בסניף רחובות שנפתח ב- 2004 וצמחה לרשת בעלת 14 סניפים הפרוסים ברחבי הארץ. התפריט שגיבש השף צחי בוקששתר…
קרא עוד...
Case Study- סיפור לקוח מבצע קומנדו במסעדת טורקיז הלקוח – מסעדת טורקיז מסעדת טורקיז פעילה משנת 1991 ושוכנת בצפון תל אביב במתחם סי אנד סאן הצופה אל הים. המסעדה הפכה למוסד קולינארי שמושך אליו אושיות ציבוריות בזכות האווירה, חומרי הגלם…
קרא עוד...
Case Study – סיפור לקוח יחיעם מעדני בשר הלקוח – יחיעם מעדני בשר יצרן ויצואן מעדני בשר ונקניקים מהגדולים בישראל. מוצרי יחיעם נמכרים בכל רשתות המזון הגדולות בישראל. כיצואנית מובילה בתחומה נדרשת החברה לעמידה בתקינת תעשיית מזון האירופאית והאמריקאית ושימוש…
קרא עוד...
Case Study – סיפור לקוח אגדיר הרצליה הלקוח – אגדיר , סניף הרצליה סניף הרצליה של רשת אגדיר פועל ברציפות משעות הצהריים ועד השעות הקטנות של הלילה. המקום שוקק חיים במשך כל שעות הפעילות ועובד ברציפות גם בסופי שבוע וחגים.…
קרא עוד...
Case Study – סיפור לקוח מאפיית עינת הלקוח – מאפיית עינת, פתח תקווה עמוס, מנהל תפעול של מאפיית עינת, נזקק לפתרון הנדסי מיטיבי עבור שלוחת מפעל פיתות והמאפים של מאפיית עינת. המפעל רכש מכונות לישה חדישות וכבדות לצד קו אריזה…
קרא עוד...